Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Májová soutěž! Ať jsou vaše dobrodružství safety

Máj je tady a s ním i čas dobrodružství v přírodě! Ať už plánujete výlet do divočiny nebo chystáte kempování pod hvězdami, worksafety.cz má pro vás veškeré vybavení od značek, na které se můžete spolehnout. Abychom vás ještě lépe vybavili do vašich dobrodružství, připravili jsme pro vás soutěž, ve které můžete vyhrát skvělé ceny! 

Nově jsme rozšířili naši nabídku o špičkové značky, které vám zajistí maximální pohodlí a bezpečí při vašich outdoorových dobrodružstvích. Stany od MSR (Moutain Safety Research) vám poskytnou útočiště jako žádné jiné, zatímco karimatky a spacáky od Therm-a-Rest vám zaručí spánek jako na obláčku.

Ale nejen spánek je důležitý! S kvalitními vařiči od MSR a VAR a outdoorovým nádobím značky ALB se z každého vašeho venkovního vaření stane skutečný kulinářský zážitek. A jestliže preferujete jednoduché a rychlé řešení, "hotovky" od Summit to Eat vám nabídnou chutnou a výživnou alternativu.

A co teprve dobrodružné výpravy? S vybavením od výrobce PETZL, od čelovek až po horolezecké vybavení, budete připraveni na cokoliv, co se vám na cestách přihodí.

Soutěžte a vyhrajte!

Stačí se zaregistrovat na našem e-shopu a dokončit objednávku s libovolným produktem od jedné z níže zmíněných značek v minimální hodnotě 500 Kč nebo 20 EUR

Soutěž probíhá pouze na našem e-shopu, worksafety.cz. Soutěž začíná 9. 5. v 10:00 a končí o půlnoci 31. 5.

Jak soutěžit:

  • Přihlaste se/registrujte se do svého účtu na našem e-shopu, abyste mohli pokračovat.
  • Dokončete a odešlete objednávku s libovolným produktem značky: Petzl, Therm-a-Rest, MSR, Summit To Eat, Platypus, Sealline, VAR, ALB a PackTowel v minimální hodnotě 500 Kč, nebo 20 EUR, včetně DPH.
  • Přidejte text >>Safety Máj<< do poznámky ve vaší objednávce. Tu naleznete v posledním kroku vaší objednávky, textové pole se objeví při zakliknutí možnosti "Zadat poznámku pro prodejce".

Pozor! Do losování o výhry se zařadí pouze uhrazené objednávky do termínu 31. 5. včetně.

 Celé znění soutěžních pravidel naleznete zde.

Výše hodnoty poukazů:

  1. místo: voucher v hodnotě 10.000 Kč včetně DPH na koupi zboží zmíněných značek
  2. místo: voucher v hodnotě 7.500 Kč včetně DPH na koupi zboží zmíněných značek
  3. místo: voucher v hodnotě 5.000 Kč včetně DPH na koupi zboží zmíněných značek

Poukazy lze využít výhradně na tyto značky: Petzl, Therm-a-Rest, MSR, Summit To Eat, Platypus, Sealline, VAR, ALB a PackTowel.

Připojte se k naší soutěži a buďte připraveni na nezapomenutelná dobrodružství!

My, Pavouci s.r.o., se těšíme na vaši účast! Pamatujte, že si jako pořadatelé vyhrazujeme právo na předčasné ukončení, změnu termínů a podmínek soutěže.