Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Jedeme se inspirovat na Deutsche Baumpflegetage 2023!

Navštívíme 30. ročník arboristického veletrhu, který se koná od 25. - 27. 4. v německém Augsburgu.

Navštívíme 30. ročník arboristického veletrhu, který se koná od 25. - 27.4. v německém Augsburgu.


Jubilejní 30. ročník "Dnů péče o stromy"

Deutsche Baumpflegetage proběhne v termínu od 25. do 27.dubna, na výstavišti v německém Augsburgu. Jedná se o jeden z největších veletrhů arboristického vybavení a nabízí širokou škálu přednášek, seminářů a workshopů v oblasti arboristiky, stromolezení, ochrany stromů a mnoha dalších témat spojených s péčí o stromy.  Letošním hlavním tématem konference je "Houbové město, Správa zeleně a Stromolezecké techniky." 

Veletrh Deutsche Baumpflegetage je určen pro odborníky a nadšence, kteří se chtějí dozvědět o nejnovějších trendech, technologiích a postupech v péči o stromy. 



Akce, na které nesmíme chybět

Jako každý rok, i letos vyrazíme s týmem worksafety.cz směr Augsburg, abychom se inspirovali, poznali novinky v arboristickém vybavení a seznámili se s novými postupy v péči o stromy a ve stromolezení. Baumpflegetage je pro nás skvělou příležitostí setkat se s našimi dodavateli a výrobci, abychom probrali aktuální trendy a potřeby našich zákazníků. Těšíme se na inspiraci a nové nápady, které nám veletrh Deutsche Baumpflegetage určitě přinese.

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, kde se s vámi podělíme o zážitky přímo z veletrhu. :-)