Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Bezpečnostní upozornění ISC shackle UltraLink

Výrobce ISC vyzývá ke kontrole tlačítka na shackle UltraLink.

Výrobce ISC vyzývá k vyřazení z provozu - shackle UltraLink.


EDIT INFO K 12. 2023:

Upozornění na bezpečnostní problém s výrobkem UltraLink

Vážení uživatelé,

Rádi bychom vás informovali o důležitém bezpečnostním upozornění týkajícím se výrobku ISC UltraLink. Po pečlivém vyšetřování jsme zjistili potenciální riziko spojené s tímto produktem a chceme vás informovat o následujících krocích.

Co se stalo?

Náš tým provedl kontrolu a zjistil, že lisovací zařízení, které je klíčový pro bezpečné uzamčení tlačítka SafeLock, mohl vykazovat odchylky od specifikací. To způsobuje riziko chybného zajištění tlačítka, což může vést k jeho neúmyslnému otevření a selhání.

Co dělat nyní?

Z důvodu možného ohrožení života vás naléhavě žádáme, abyste přestali používat své zařízení, pokud náleží do následujícího rozsahu sériových čísel:

LK100A1.2: 170431 - 177209 nebo LK101A1.2: 170433 - 176974

Okamžitá akce je nezbytná!

Přestat používat výše uvedená zařízení a odstraňte je z provozu. Provádíme výrobní úpravy, abychom zajistili, že lisovací přípravek bude odpovídat specifikacím, a zavedli jsme dodatečná opatření pro správné uzamčení tlačítek SafeLock. Validační testy byly úspěšné, a nový postup byl začleněn do výroby UltraLinks.

REGISTROVAT SVŮJ ULTRALINK MŮŽETE NA TOMTO ODKAZU.

 

Volně přeloženo s oficiálních stránech ISC. Originální znění článku naleznete na: https://www.iscwales.com/News/Product-Notices/UltraLink-STOP-USE-NOTICENovember-2023/


Výrobce ISC informuje o situaci, při které došlo k identifikaci případu selhání tlačítka na modelu LK100A1.2. Vzhledem k možnému nebezpečí nechtěného otevření zařízení, což může vyústit v život ohrožující situace, vás žádáme, abyste přerušili používání zařízení a okamžitě provedli kontrolní postup. Společnost ISC v současné době realizuje interní vyšetřování, které má zjistit, zda se jedná o jednotlivý incident, či zda existuje širší problém s danými díly. Další informace budou poskytnuty, jakmile budou k dispozici.

Postup pro kontrolu:

Pro zjištění bezpečnosti tlačítka na vašem zařízení zkontrolujte jeho pozici vzhledem k límci, do kterého je umístěno. Pro posouzení lze využít ocelové pravítko nebo rovný okraj – pravítko přiložte k okraji tlačítka a stiskněte – pokud dojde k pohybu, tlačítko je nad límečkem.

Pokud je tlačítko na úrovni límce, je zařízení vhodné pro další používání s pravidelnými kontrolami (před, během a po použití).

Pokud je tlačítko výše než límec, zařízení MUSÍ být staženo z provozu a měli byste se obrátit na zástupce zákaznického servisu ISC pro další informace: e-mail: sales@iscwales.com, telefon: +44 (0) 1248 363125.

Časté otázky:

  • Ještě jsem svůj ULTRALINK nevyužil, mám na něm provést kontrolu? Ano
  • ULTRALINK již používám, mám na něm provést kontrolu? Ano
  • Dochází k nějakým zraněním? Ne